RAB Akupunktør & Acunova Akupunktør

Du kan få tilskud til akupunktur via danmark og sundhedsforsikringer.

Du kan også finde mig under Livsperlen inde på danmarks side, da jeg opfylder alle krav om tilskud.

Citat klient: ” min livskvalitet er væsentlig bedre”

Akupunktur er godkendt af Sundhedsstyrelsen og WHO til en lang række lidelser. Du kan også få tilskud til behandling hos mig, da jeg er RAB godkendt og opfylder alle krav hertil. Samt står inde på danmarks liste. Jeg arbejder proffesionelt og udarbejder altid personlig/ individuelt ud fra netop dine behov, så du kan blive hjulpet bedst muligt. Desuden deltager jeg løbende i kurser, så jeg hele tiden er opdateret. Jeg elsker det jeg laver og sætter en ære i, at give dig den bedste oplevelse.

https://livsperlen.dk/om-mig/

WHO’S

LISTE

Gennem tiden er millioner af mennesker verden over blevet overbevist om akupunkturens fantastiske effekt og overbevisende resultater på en lang række lidelser. I 1979 blev akupunktur officielt anerkendt som behandlingsform af Verdenssundhedsorganisationen WHO. Akupunktur virker på næsten alle lidelser, men det er WHO´s vurdering, at ikke alle er modtagelige over for behandlingsformen. WHO har udarbejdet en liste over lidelser, der med stor sandsynlighed kan behandles med akupunktur.

Listen er udarbejdet på baggrund af erfaring, og akupunktur er de senere år blevet meget udbredt i dele af det konventionelle sundhedsvæsen, og bruges nu inden for områder som f.eks. graviditet og fødsel, hvor fødeafdelinger tilbyder akupunktur som smertelindring og til at berolige den fødende. Ligeledes også nogle steder mod kvalme for gravide, operationspatienter, samt kemo patienter.

WHO´s liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur. Se listen her:

 • Alle former for smerter

 • Gigtsygdomme i led og muskler

 • Hovedpine/Migræne

 • Rygsmerter

 • Frossen skulder

 • Trigeminusneuralgi

 • Tennisalbue

 • Menstruationsproblemer

 • Mave- og tarmlidelser

 • Bihulebetændelse

 • Højt blodtryk

 • Eksem

 • Kredsløbsproblemer

 • Lidelser i sanseorganer

 • Immunsygdomme

 • Hormonelle forstyrrelser

ACUNOVA AKUPUNKTUR

Jeg har taget alle supplerende kurser i Acunova akupunktur, for at dygtiggøre mig også på dette felt.  Jeg anvender ofte acunova akupunktur i kombination med alm. akupunktur og øre akupunktur, alt efter netop din situation og udfordring.

Acunova Akupunktur, adskiller sig fra alm akupunktur, da det går direkte på nervesystemet, og ofte har øjeblikkelig effekt, så din smerte forsvinder på et split-sekund. Acunova er også kendt for sine fantastiske effekt på diverse øjenlidelser, samt meget andet.

AKUPUNKTUR DER VIRKER:

Akupunktur er en flere tusinde år gl. anvendt metode, som bygger på utallige studier af menneskekroppens funtioner, både mentalt og fysisk. Derfor er det også kendt for at hjælpe på mange lidelser, som i den medicinske verden ikke kan afhjælpes. 

Se link her fra Sund Forskning:

https://sund-forskning.dk/artikler/derfor-virker-akupunktur-engelsk/

AKUPUNKTUR TILSKUD:

Langt de fleste sundheds forsikringer dækker akupunktur behandlinger. Dvs. at du kan få op til 12 behandlinger gratis.

Du skal blot spørge om en henvisning på akupunktur.

Hvis du er i tvivl, så ring og få en snak med mig, på tlf: 22 89 80 12 

Hvis du er medlem af “danmark” kan du få til skud til behandling. Jeg står også inde på danmarks liste, da jeg opfylder alle krav. Ligeledes kan du også få akupunktur igennem de fleste sundhedsforsikringer, jeg er RAB godkendt akupunktør, hvilket vil sige at jeg er godkendt og overholder alle regler om uddannelse og opfølgning af kurser mm. Så du kan føle dig helt tryg ved at bestille akupunktur hos mig. 

Jeg er også godkendt at datatilsynet, så alle data regler overholdes.

Glæder mig til at hjælpe dig.

Mange hilsner Marianne.

RING OG BOOK TID PÅ TLF: 22 89 80 12

Hvad er akupunktur?

Jeg har studeret Kinesisk medicin og er derfor TCM Akupunktur, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Talrige videnskabelige undersøgelser i såvel Kina som resten af verden viser. at akupunktur har en dybtgående virkning på kroppen. at adskillige lidelser kan påvirkes gunstigt med akupunktur, visse sygdomme kan helbredes fuldstændigt med akupunkturbehandling. Jeg udarbejder altid individuel journal, som tilrettelægges ud fra netop dine ubalancer.

Hvordan virker det?

Akupunkturens smertestillende virkning  har bla. noget at gøre med, hvad man kan kalde for kroppens eget morfinsystem. Under akupunkturbehandling bliver der frigjort et hormonstof: endorfin,  kroppens eget morfin. Endorfinet har morfinens positive egenskaber, som f.eks. at være smertestillende og beroligende, men ikke de uheldige bivirkninger, som morfin kan have. Det er også endorfinerne, som gør akupunkturen så velegnet til tobaksafvænning.

Jeg bruger 100% sterile, ultra-tynde engangsnåle. 

Acunova Akupunktur

Ved Acunova akupunktur sker der en direkte påvirkning på nervebanerne. Her anvendes kun ganske få nåle. Det er særdeles effektivt ved smertebehandling, oftes med øjeblikkelig smertelindring! Er desuden kendt for sin fantastiske evne til, at hjælpe på diverse øjenlidelser, samt mange andre lidelser.

 

sygdomme akupunktur kan afhjælpe

WHO, Verdenssundhedsorganisationen under FN, har på grundlag af videnskabelig forskning udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særligt velegnet.

Alle former for
smerter, gigtsygdomme i led og muskler, hovedpine/migræne, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter, menstruationsproblemer, mavelidelser, hormonelle problemer, bihulebetændelse, højt blodtryk, hudproblemer (eksem/psoriasis), kredsløbsproblemer, lidelser i sanseorganer, lavt immunforsvar
og mange andre problemer.

Endvidere er akupunktur meget effektivt ved sportsskader, eller skader opstået efter fald og andre ulykker, f.eks. piskesmældslæsioner.

ØRE AKUPUNKTUR – TIL ALLE:

Øre akupunktur er meget effektivt. Jeg bruger det i kombination med alm akupunktur, hvoket forstærker de posotive reaktioner på behandlingen.

BESTIL TID PÅ TLF: 22 89 80 12

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.