HOVEDPINE/ MIGRÆNE:

Migræne, Hovedpine, Spændings hovedpine, Hortons Hovepine, Menstruations Hovedpine mm. Der findes mange betegnelser for hovedpine, men fælles for dem alle er, at det skyldes en ubalance i kroppen og ikke noget man bare skal affinde sig med. Heller ikke selv om man har fået beskeden ” det må du lære at leve med”! og har været til utallige undersøgelser, uden resultet.

Akupunktur er meget effektivt til at fjerne og lindre smerterne. Jeg har hjulpet mange af med deres årelange hovedpine. og dermed hjulpet til fornyet livs kvalitet.

Inden for Kinesisk Medicin, stilles diagnosen ud fra hvor på hovdet den sidder, da dette er et klart tegn for, hvilken ubalance du har. Sidder den i Panden? ned i øjnene? er den ensidet ? I toppen af hovedet? bag i nakken ? eller event. flere tegn samtiddig ?

Hvordan er smerten: Tung, Skærende; borende, jagende ? Dette er blot et lille udpluk, da der stilles en meget grundig diagnose ud fra alle de tegn din krop har.

Første gang stiller jeg en diagnose ud fra Kinesisk Medicin, og laver en behandling der er unik for hver person, da vi alle er forskellige og har utallige forskellige kombinationsmuligheder i vores ubalance mønstre.

Jeg hjælper også gerne dig 🙂

RING OG BESTIL TID PÅ: 22 89 80 12

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.