depression

Hypnosen kan være din genvej til at komme ud af din depression. Jeg har stor erfaring i at hjælpe både børn, unge og voksne ud af en depressiv tilstand, med tristhed og lavt selvværd. Når du er i den afslappede hypnotiske tilstand, er du mere i kontakt med din underbevisthed, og har lettere ved at være motiveret til at danne nye og bedre følelsesmønstre. Det vil føles mere naturligt for dig. 

Hypnoterapi mod depression

Jeg hjælper dig med at få redskaber og teknikker til at bekæmpe din depression,  som du kan bruge når som helst. De skaber også tryghed og ro for dig. Hypnose er nemlig et helt sikkert redskab Hypnoterapi mod depression, som terapi form vinder mere og mere frem, og er anerkendt som et effektivt værktøj til, at hjælpe tunge og svære følelser. 

Depression er en svær tilstand, der hvert år rammer mange tusinde danskere. Omkring hver femte dansker rammes af, ifølge en ny undersøgelse, af en depression i løbet af deres liv. 60 procent af dem i en så alvorlig grad, at de sygemeldes og får brug for behandling af deres tristhed og depression. Det er en tilstand, der påvirker dig både fysisk og psykisk, det er derfor en lidelse, man skal tage alvorligt. De nærmeste relationer vil også blive påvirket af depressionen på forskellig måde, og kan have store følger for en familie, hvis depressionen ikke behandles og ophører.

Det kan være svært at snakke om, hvordan man har det, når man er syg med depression. Men du kan være helt tryg ved mig, jeg vil meget gerne hjælpe dig til en nemmere hverdag. 

hvad kan være symptomer på en depression?

 • Mental tomhedsfølelse og manglende evne til at tage beslutninger
 • Lavt stemningsleje og tristhed
 • Konstant træthed og manglende energi
 • Pessimisme og manglende evner til at glæde sig over noget
 • Bekymring over småting, nervøsitet og ængstelse
 • Koncentrationsbesvær
 • Nedsat selvtillid, øget skyld- og skamfølelse
 • Glemsomhed og dårlig hukommelse
 • Langsom bevægelser og tale
 • Nedsat eller øget appetit
 • Søvnproblemer
 • Øget smerteoplevelse
 • Øget sensibilitet
 • Trang til at gemme sig væk/være i fred for andre og verden

Depression er en øget tristhed og manglende selvværd

kvinde happy place glade tanker mod depression

Depression og depressiv tænkning

Den depressive tænkning udgøres af negative tanker om en selv, andre mennesker og ens muligheder i fremtiden, og man husker kun negative hændelser i fortiden. Angst er ofte også forbundet med lavt selvværd og tvivlen på at kunne slå til. 

Derfor også vigtigt at du får styrket dit selvværd. Lyt til lydfilerne ofte, de vil gradvis hjælpe dig med at komme over på mere glade tanker og styrke dit selvværd, så det bliver meget lettere at komme ud af din depression, eller depressive tilstand. 

Depression rammer alle aldre. der syntes endda at være en stigende tildens til depression. 

Hvis du selv oplever depression, eller dit barn, eller anden bekendt virker depressiv, er det godt at tage handling. Da overskud er det der er mindst af når man har en depression kan det være en god mulighed for dig at få hjælp via hypnose.

Hvad kan hjælpe på en depression?

Hjælp dig selv eller en anden med at gøre det let og enkelt at komme ud af sin depression. Jeg vil også anbefale at du kigger på kosten, sukker øger din depression, og skaber mere tungsind.

Da du ikke har meget overskud når du har depression, så start måske med at gå en tur, for at få noget motion. Du kan så øge gåtur med fx 200 m. mere hver dag, så du kan overskue det. Hvis muligt, dyrk mere motion, alt motion er godt!

Jeg vil også anbefale at evt. tage et kosttilskud fx balance olien som du kan finde i helseshoppen, den vil styrke dig både fysisk og mentalt. Balance olien er også tilsat d- viamin, som er vigtig for at styrke dig. 

Kvinde i solen med armene oppe

Depression rammer alle aldre

Depression rammer alle aldre og skal tages alvorligt! Ved hjælp af hypnose terapi vil de negative depressive tanker fade mere ud og de positive tanker vil tage over. 

Depression skal tages alvorligt. Dog kan du vende dine tanker til positive. Og det er enkelt sagt det, det handler om. Depression er en ubehandlet stress, som ikke er blevet bearbejdet, det er her hypnose terapi kommer ind i billedet, som en ekstra naturlig mulighed for dig, der ikke har fundet nøglen til at styre dine tanker og følelser. En depression er gamle tankemønstre, ting du har sagt til dig selv rigtig mange gange. Ofte ligger vi slet ikke mærke til, hvad vi går og siger til os selv, det kører bare automatisk. Tit det samme igen og igen. med hypnoterapi kan du vende de gamle vaner i dit tankemøstre, til nye gavnlige tankevaner, som vil hjælpe dig ud af depression og depressiv tankemønstre.  

mand med bekymringer ved vand og bjerge

Brug naturen og hypnoterapi hvis du måske har en depression

De negative tanker dræner dig og du er i en dårlig udvikling. Hypnoterapi er en behagelig måde, at ændre de negative tanker, og vende dem til positive. Således, at du gradvist kommer ud af din depression.

Depression kommer ofte gradvist. Du har vænnet dig til, at tænke negative tanker, både om dig selv, din situation og dine omgivelser. De negative tanker forstærker depressionen, så du føler det svært at være dig.  Naturen er skabt til at give ro. Gå en ekstra tur eller sæt dig ned og bare være til stede. 

De fysiske tegn ved depression

Mange oplever øget hjertebanken ved depression, som igen ofte givet øget uro og bekymring. Hjertebanken skyldes at din krop er lidt i alarm-tilstand. Du føler at der er fare på færde og føler dig bekymret, utryg og bange. Når du udsættes for en reel fare er det en rigtig fin refleks at have, da du så kan præstere mere, når dit hjerte pumper hurtigere blodet rundt i kroppen. 

Udover hjertebanken, kan andre fysiske tegn ved depression være svimmelhed, uro, kvalme, angst, svedeture og søvnproblemer. 

Det er altid vigtigt at du søger læge hvis du føler behov for det.

Se uddrag om hjertebanken her fra Sundhed.dk 

Fakta om hjertebanken og uroligt hjerte

 • Hjertebanken er en almindelig måde at beskrive den oplevelse, du får, hvis dit hjerte slår hurtigt, langsomt, kraftigt eller uregelmæssigt – det vil sige anderledes, end du er vant til
 • Det er oftest en helt ufarlig tilstand, som dog kan føles meget ubehagelig for nogle
 • Som regel skal hjertebanken ikke behandles, men det afhænger selvfølgelig af, om der er tegn på sygdom

Hvad er hjertebanken og uroligt hjerte

 • Normalt lægger du ikke mærke til, at hjertet arbejder. Hjertebanken kan opleves som ubehagelig, fordi du pludselig bliver opmærksom på din egen hjerteaktivitet. Det kan for eksempel være ved hurtigt opstået høj puls eller ekstraslag
 • Mange søger læge på grund af hjertebanken i frygt for, at en hjertesygdom kan være årsagen. Hjertebanken er imidlertid ganske almindeligt og skyldes sjældent alvorlig sygdom

Hvad er symptomerne på hjertebanken og uroligt hjerte

 • Hjertebanken er i sig selv et symptom. Du mærker, at dit hjerte slår hurtigere eller anderledes, end det plejer
 • Hvis du har meget hurtig puls, vil det kunne give dig fornemmelse af let åndenød.

 

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.