Hvad er akupunktur?

Jeg har studeret Kinesisk medicin og er derfor TCM Akupunktur, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Talrige videnskabelige undersøgelser i såvel Kina som resten af verden viser. at akupunktur har en dybtgående virkning på kroppen. at adskillige lidelser kan påvirkes gunstigt med akupunktur, visse sygdomme kan helbredes fuldstændigt med akupunkturbehandling. Jeg udarbejder altid individuel journal, som tilrettelægges ud fra netop dine ubalancer.

Hvordan virker det?

Akupunkturens smertestillende virkning  har bla. noget at gøre med, hvad man kan kalde for kroppens eget morfinsystem. Under akupunkturbehandling bliver der frigjort et hormonstof: endorfin,  kroppens eget morfin. Endorfinet har morfinens positive egenskaber, som f.eks. at være smertestillende og beroligende, men ikke de uheldige bivirkninger, som morfin kan have. Det er også endorfinerne, som gør akupunkturen så velegnet til tobaksafvænning.

Jeg bruger 100% sterile, ultra-tynde engangsnåle. 

Acunova Akupunktur

Ved Acunova akupunktur sker der en direkte påvirkning på nervebanerne. Her anvendes kun ganske få nåle. Det er særdeles effektivt ved smertebehandling, oftes med øjeblikkelig smertelindring! Er desuden kendt for sin fantastiske evne til, at hjælpe på diverse øjenlidelser, samt mange andre lidelser.

 

sygdomme akupunktur kan afhjælpe

WHO, Verdenssundhedsorganisationen under FN, har på grundlag af videnskabelig forskning udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særligt velegnet.

Alle former for
smerter, gigtsygdomme i led og muskler, hovedpine/migræne, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter, menstruationsproblemer, mavelidelser, hormonelle problemer, bihulebetændelse, højt blodtryk, hudproblemer (eksem/psoriasis), kredsløbsproblemer, lidelser i sanseorganer, lavt immunforsvar
og mange andre problemer.

Endvidere er akupunktur meget effektivt ved sportsskader, eller skader opstået efter fald og andre ulykker, f.eks. piskesmældslæsioner.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.