AKUPUNKTUR

RAB GODKENDT AKUPUNKTØR & ACUNOVA AKUPUNKTØR

Du kan få tilskud via danmark og sundhedsforsikringer til akupunktur

Akupunkturbehandlinger er godkendt af Sundhedsstyrelsen og WHO til en lang række lidelser. Du kan også få tilskud til behandling hos mig, da jeg er RAB godkendt og opfylder alle krav hertil. Samt står inde på danmarks liste. Jeg arbejder professionelt og udarbejder altid personligt/individuelt ud fra netop dine behov, så du kan blive hjulpet bedst muligt. Desuden deltager jeg løbende i kurser, så jeg hele tiden er opdateret. Jeg elsker det, jeg laver og sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse med akupunktur.

Info om akupunktur

HVAD ER AKUPUNKTUR

Jeg har studeret Kinesisk medicin og er derfor TCM Akupunktør, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Talrige videnskabelige undersøgelser i såvel Kina som resten af verden viser, at akupunktur har en dybtgående virkning på kroppen, at adskillige lidelser kan påvirkes gunstigt med akupunktur og visse sygdomme kan helbredes fuldstændigt med akupunkturbehandling. Jeg udarbejder altid en individuel journal, som tilrettelægges ud fra netop dine ubalancer.

HVORDAN VIRKER DET

Akupunkturens smertestillende virkning  har bla. noget at gøre med, hvad man kan kalde for kroppens eget morfinsystem. Under akupunkturbehandlingen bliver der frigjort et hormonstof: endorfin,  kroppens eget morfin. Endorfinet har morfinens positive egenskaber, som f.eks. at være smertestillende og beroligende, men ikke de uheldige bivirkninger, som morfin kan have. Det er også endorfinerne, der gør akupunkturen så velegnet til tobaksafvænning.

Jeg bruger 100% sterile, ultra-tynde engangsnåle. 

ACUNOVA AKUPUNKTUR

Ved Acunova akupunktur sker der en direkte påvirkning på nervebanerne. Her anvendes kun ganske få nåle. Det er særdeles effektivt ved smertebehandling og oftes med øjeblikkelig smertelindring! Acunova er desuden kendt for sin fantastiske evne til at hjælpe på diverse øjenlidelser samt mange andre lidelser.

AKUPUNKTURENS HISTORIE

Ordet akupunktur kommer fra latin. Arcus betyder nål, og punktura betyder punctur. Akupunkturbehandling er på ingen måde en nyere ting. Det er en behandlingsform, der har været brugt i Kina i flere tusinde år. Her har man gjort akupunkturrelaterede arkæologiske fund, som går tilbage til flere tusinde år f.K

Akupunktur har eksisteret i mere end 4.000 år af én årsag – det virker! Der er i Kina fundet sikre tegn på, at man kendte akupunktur-punkterne 2.000 år før vor tidsregning. Den første bog om lægekunst “Den gule Kejsers Klassiker” er skrevet 400 år før Kristi fødsel. Bogen omhandler Kinesisk medicin, herunder akupunktur

GODKENDT AF WHO

I 1979 blev akupunkturbehandling officielt anerkendt som behandlingsform af Verdenssundhedsorganisationen WHO. Akupunktur virker på næsten alle lidelser, men det er WHO’s vurdering, at ikke alle er modtagelige over for behandlingsformen. WHO har udarbejdet en liste over lidelser, der med stor sandsynlighed kan behandles med akupunktur.

Listen er udarbejdet på baggrund af erfaring, og akupunkturbehandlinger er de senere år blevet meget udbredt i dele af det konventionelle sundhedsvæsen og bruges nu inden for områder som f.eks. graviditet og fødsel, hvor fødeafdelinger tilbyder akupunkturnåle som smertelindring og til at berolige den fødende. Ligeledes også nogle steder mod kvalme for gravide, operationspatienter samt kemo patienter.

AKUPUNKTUR TILSKUD

Langt de fleste sundhedsforsikringer dækker akupunkturbehandlinger. Det betyder, at du kan få op til 12 behandlinger gratis. Du skal blot spørge om en henvisning, så afregner jeg elektronisk med dem. Hvis du er i tvivl, så ring og få en snak med mig på tlf: 22 89 80 12.

Hvis du er medlem af “danmark” kan du få tilskud til behandling. Jeg står også inde på danmarks liste, da jeg opfylder alle krav. Ligeledes kan du også få akupunktur igennem de fleste sundhedsforsikringer. Jeg er RAB godkendt akupunktør, hvilket vil sige, at jeg er godkendt og overholder alle regler om uddannelse og opfølgning af kurser mm. Så du kan føle dig helt tryg ved at bestille behandling hos mig.

Jeg er også godkendt af datatilsynet, så alle data regler overholdes.

Sygdomme hvor akupunktur kan afhjælpe

WHO, Verdenssundhedsorganisationen under FN, har på grundlag af videnskabelig forskning udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særligt velegnet.

Alle former for
smerter, gigtsygdomme i led og muskler, hovedpine/migræne, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter, menstruationsproblemer, mavelidelser, hormonelle problemer, bihulebetændelse, højt blodtryk, hudproblemer (eksem/psoriasis), kredsløbsproblemer, lidelser i sanseorganer, lavt immunforsvar
og mange andre problemer.

Endvidere er akupunktur meget effektivt ved sportsskader eller skader, der er opstået efter fald og andre ulykker, f.eks. piskesmældslæsioner.

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.