RAB Akupunktør & Acunova Akupunktør

ACUNOVA AKUPUNKTUR:

Citat klient: ” min livskvalitet er væsentlig bedre”

Acunova Akupunktur, adskiller sig fra alm akupunktur, da det går direkte på nervesystemet, og ofte har øjeblikkelig effekt, så din smerte forsvinder på et split-sekund. Acunova er også kendt for sine fantastiske effekt på diverse øjenlidelser, samt meget andet.

AKUPUNKTUR DER VIRKER:

Akupunktur er en flere tusinde år gl. anvendt metode, som bygger på utallige studier af menneskekroppens funtioner, både mentalt og fysisk. Derfor er akupunktur også kendt for at hjælpe på mange lidelser, som i den medicinske verden ikke kan afhjælpes. 

AKUPUNKTUR TILSKUD:

Langt de fleste sundheds forsikringer dækker akupunktur behandlinger. Dvs. at du kan få op til 12 behandlinger gratis. Du skal blot spørge om en henvisning på akupunktur., Hvis du er i tvivl, så ring og få en snak med mig, på tlf: 22 89 80 12 

Hvis du er medlem af “danmark” kan du få til skud til akupunktur behandling. Jeg står også inde på danmarks liste, da jeg opfylder alle krav. Ligeledes kan du også få akupunktur igennem de fleste sundhedsforsikringer, jeg er RAB godkendt akupunktør, hvilket vil sige at jeg er godkendt og overholder alle regler om uddannelse og opfølgning af kurser mm. Så du kan føle dig helt tryg ved at bestille akupunktur hos mig. 

Jeg er også godkendt at datatilsynet, så alle data regler overholdes.

 

Glæder mig til at hjælpe dig.

Mange hilsner Marianne.

 

 

 

RING OG BOOK TID PÅ TLF: 22 89 80 12

Hvad er akupunktur?

Jeg har studeret Kinesisk medicin og er derfor TCM Akupunktur, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Talrige videnskabelige undersøgelser i såvel Kina som resten af verden viser. at akupunktur har en dybtgående virkning på kroppen. at adskillige lidelser kan påvirkes gunstigt med akupunktur, visse sygdomme kan helbredes fuldstændigt med akupunkturbehandling. Jeg udarbejder altid individuel journal, som tilrettelægges ud fra netop dine ubalancer.

Hvordan virker det?

Akupunkturens smertestillende virkning  har bla. noget at gøre med, hvad man kan kalde for kroppens eget morfinsystem. Under akupunkturbehandling bliver der frigjort et hormonstof: endorfin,  kroppens eget morfin. Endorfinet har morfinens positive egenskaber, som f.eks. at være smertestillende og beroligende, men ikke de uheldige bivirkninger, som morfin kan have. Det er også endorfinerne, som gør akupunkturen så velegnet til tobaksafvænning.

Jeg bruger 100% sterile, ultra-tynde engangsnåle. 

Acunova Akupunktur

Ved Acunova akupunktur sker der en direkte påvirkning på nervebanerne. Her anvendes kun ganske få nåle. Det er særdeles effektivt ved smertebehandling, oftes med øjeblikkelig smertelindring! Er desuden kendt for sin fantastiske evne til, at hjælpe på diverse øjenlidelser, samt mange andre lidelser.

 

sygdomme akupunktur kan afhjælpe

WHO, Verdenssundhedsorganisationen under FN, har på grundlag af videnskabelig forskning udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særligt velegnet.

Alle former for
smerter, gigtsygdomme i led og muskler, hovedpine/migræne, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter, menstruationsproblemer, mavelidelser, hormonelle problemer, bihulebetændelse, højt blodtryk, hudproblemer (eksem/psoriasis), kredsløbsproblemer, lidelser i sanseorganer, lavt immunforsvar
og mange andre problemer.

Endvidere er akupunktur meget effektivt ved sportsskader, eller skader opstået efter fald og andre ulykker, f.eks. piskesmældslæsioner.

ØRE AKUPUNKTUR – TIL ALLE:

Øre akupunktur er meget effektivt. Jeg bruger det i kombination med alm akupunktur, hvoket forstærker de posotive reaktioner på behandlingen.

BESTIL TID PÅ TLF: 22 89 80 12

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.