Kender du dine cellers fedtsyreprofil?

Balance olie – balance starter indefra

Hos Livsperlen forhandles Zinzino Balance Olie, som bidrager til et godt helbred på lang sigt. Med vores produktserie Zinzino Balance får du den rette mængde omega-3 og kan forbedre din fedtsyrebalance på bare 120 dage.

Få råd og vejledning om hvordan du kan leve anti inflammatorisk og forbedre dit helbred.

Få taget en blodprøve test, der viser hvor godt dine celler interagerer i deres miljø, bla. hvor god du er til at optage næring, samt udskille affaldsstoffer. Viser også din mentale styrke, da du både fysisk og psykisk er afhængig af at være i balance på dine fedtsyre. Er du i Balance?

Både Omega 3 og Omega 6 er essentielle fedtsyrer, hvilket vil sige at vi ikke selv producerer dem i kroppen. Omega 3 får vi primært igennem fed fisk eks. Laks, hvorimod Omega 6 kommer planter og via stort set alt forarbejdet mad vi indtager, da det ofte har et stort indhold af planteolier. Dette gør desværre, at indtaget af Omega 6 er mange gange større end vores indtag af Omega 3.
Dette skaber en ubalance mellem Omega 6 og Omega 3, som anbefales til at være 3:1, men ofte er meget større, hvilket skaber en kronisk inflammatios tilstand i kroppen, dvs, at kroppen er i konstant betændelses tilstand, og hermed er fundamentet lagt for sygdomme og smerter.
Jeg afholder gerne en sundheds aften for dig og dine venner.

Ring på tlf: 22 89 80 12
mail: livsperlen@yahoo.dk

Du kan blive medlem af min Facebook gruppe: Livs olien:
https://www.facebook.com/groups/1062637013830476/

Bevis på balance oliens virkning på 120 dage
Resultat for de, som ikke tager Omega-3 tilskud ligger på 12:1 i Norden og på 25:1 i USA.
En ubalance, som desværrre har været stigende op igennem det 20. århundrede, som følge af den stigende industrielle fremstilling af mad, samt den kendsgerning at vi ikke laver vores mad fra bunden mere.
Zinzinos godkendte laboratorier i Norge, har til dato analyseret mere end 500.000
blodprøve test, med henblik på at måle den gennemsnitlige Omega 3-6 Balance. Af de som brugte Balance olien i 120 dage, var det gennemsnitlige balanceforhold væsentlig forbedret, således at det lå tæt på de 3:1 som anbefales, blandt andet for at hindre udviklingen af livsstilsygdomme.

Dokumenteret, forskningsbaseret viden

Fedtsyrer udbalance er særdeles veldokumenteret af en lang række forskere fra hele verden, som alle peger i den samme negative retning, at fedtsyrer ubalance er en kraftig medvirkende faktor til en lang række livstils-sygdomme så som kræft, Gigt, Diabetes, overvægt, Hovedpine, Irretababel Tyktarm, stofskifte problemer, Stress, hjerte-kar sygdomme,ADHD, Alzheimers og mange flere.

Nobelpris viden
Sune K. Bergström, Bengt I. Samuelsson og John R. Vane vandt i 1982 Nobelpris. Deres forskning viste at ubalance på fedtsyrebalancen skaber en kronisk inflammation i kroppen, som er grundlag for sygdomme.

Høj kvalitets Omega 3 olie

Zinzino Balance Olie kombinerer højkvalitets fiskeolie fra ikke opdrættede fisk, som er rig på EPA og DHA, og en specielt selekteret ekstra jomfru oliven olie med højt indhold af polyfenoler. Balance Olie vil effektivt genoprette og vedligeholde omega-6/omega-3 balancen i din krop, og derudover også opretholde en normal hjerte, hjerne, øje og immun funktion.
Ønsker du at blive rettet op indefra, og få råd og vejledning, hjælper jeg gerne .

Jeg tager også gerne ud og holder foredrag.
Du er velkommen til, at ringe for en uforpligtende snak.

Mange hilsner
Marianne – Livsperlen.dk

BALANCE OLIE MED TEST

JA TAK JEG VIL GERNE GENSKABE BALANCE

Her eksterne links til indsigt i betydning af vores fedtsyre balance:

psoriasis og kosthttp://www.netdoktor.dk/emnecenter/psoriasis/psoriasis_og_kost.shtml 

 

Chris Macdonald- vores krop kan ikke tåle det moderne liv: http://www.dr.dk/levnu/krop/chris-macdonald-vores-krop-kan-ikke-taale-det-moderne-liv#!/00:02

What really causes heart disease: http://www.disclose.tv/news/World_Renowned_Heart_Surgeon_Speaks_Out_On_What_Really_Causes_Heart_Disease/113103#DTV 

Sådan skal du spise efter træning:http://videnskab.dk/krop-sundhed/sadan-skal-du-spise-og-efter-traening 

Omega3 fedtsyrer sænker risikoen for brystkræft:

http://sund-forskning.dk/artikler/omega-3-fedtsyrer-saenker-risikoen-brystkraeft/

læger vil råde gravide til at spise fiskeolie mod astma:http://videnskab.dk/krop-sundhed/laeger-vil-raade-gravide-til-at-spise-fiskeolie-mod-astma?lrstc=1C41P 

Mangelfølger forværres over generationer:  

https://sund-forskning.dk/artikler/omega-3-mangelfoelger-forvaerres-over-generationer/

NB.Jeg er uvildig zinzino partner og hjælper også gerne dig i balance

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.