Kosttilskud info

Det liv i balance. Balance i kroppen skaber balance i sindet. Tag ansvar på din egen sundhed og start med at få kroppen i balance i dag. Få råd og vejledning om hvordan du kan leve anti inflammatorisk og forbedre dit helbred. 

Kender du dine cellers fedtsyreprofil?

Hos Livsperlen forhandles Zinzino Balance Olie, som bidrager til et godt helbred på lang sigt. Med vores produktserie Zinzino Balance får du den rette mængde omega-3 og kan forbedre din fedtsyrebalance på bare 120 dage.

Få taget en blodprøve test, der viser hvor godt dine celler interagerer i deres miljø, bla. hvor god du er til at optage næring, samt udskille affaldsstoffer. Viser også din mentale styrke, da du både fysisk og psykisk er afhængig af at være i balance på dine fedtsyre.

Er du i balance? 

Fedtsyrer udbalance er særdeles veldokumenteret af en lang række forskere fra hele verden, som alle peger i den samme negative retning, at fedtsyrer ubalance er en kraftig medvirkende faktor til en lang række livstils-sygdomme så som kræft, Gigt, Diabetes, overvægt, Hovedpine, Irretababel Tyktarm, stofskifte problemer, Stress, hjerte-kar sygdomme,ADHD, Alzheimers og mange flere.

Nobelpris viden
Sune K. Bergström, Bengt I. Samuelsson og John R. Vane vandt i 1982 Nobelpris. Deres forskning viste at ubalance på fedtsyrebalancen skaber en kronisk inflammation i kroppen, som er grundlag for sygdomme.

Jeg afholder gerne en sundheds aften for dig og dine venner.

Omega 3 og omega 6

Både Omega 3 og Omega 6 er essentielle fedtsyrer, hvilket vil sige at vi ikke selv producerer dem i kroppen. Lær her mere om hvorfor Omega 3 er vigtigt for kroppen. Eller tryk på linket herunder, for at læse mere om følgerne ved Omega 3 mangel.  

Hvad er forskellen på Omega 3 og Omega 6?

Omega 3 får vi primært igennem fed fisk eks. Laks, hvorimod Omega 6 kommer planter og via stort set alt forarbejdet mad vi indtager, da det ofte har et stort indhold af planteolier. Dette gør desværre, at indtaget af Omega 6 er mange gange større end vores indtag af Omega 3.
Dette skaber en ubalance mellem Omega 6 og Omega 3, som anbefales til at være 3:1, men ofte er meget større, hvilket skaber en kronisk inflammatios tilstand i kroppen, dvs, at kroppen er i konstant betændelses tilstand, og hermed er fundamentet lagt for sygdomme og smerter.
Jeg afholder gerne en sundheds aften for dig og dine venner. 

Balance olie - balance starter indefra

Balanceolie starter kit hos Livsperlen

HØJKVALITETS OMEGA 3 OLIE

Zinzino Balance Olie kombinerer højkvalitets fiskeolie fra ikke opdrættede fisk, som er rig på EPA og DHA, og en specielt selekteret ekstra jomfru oliven olie med højt indhold af polyfenoler. Balance Olie vil effektivt genoprette og vedligeholde omega-6/omega-3 balancen i din krop, og derudover også opretholde en normal hjerte, hjerne, øje og immun funktion.
Ønsker du at blive rettet op indefra, og få råd og vejledning, hjælper jeg gerne.

Jeg tager også gerne ud og holder foredrag.
Du er velkommen til, at ringe for en uforpligtende snak. 

BEVIS PÅ BALANCEOLIENS VIRKNING PÅ 120 DAGE

Resultat for de, som ikke tager Omega-3 tilskud ligger på 12:1 i Norden og på 25:1 i USA.
En ubalance, som desværrre har været stigende op igennem det 20. århundrede, som følge af den stigende industrielle fremstilling af mad, samt den kendsgerning at vi ikke laver vores mad fra bunden mere.
Zinzinos godkendte laboratorier i Norge, har til dato analyseret mere end 500.000
blodprøve test, med henblik på at måle den gennemsnitlige Omega 3-6 Balance. Af de som brugte Balance olien i 120 dage, var det gennemsnitlige balanceforhold væsentlig forbedret, således at det lå tæt på de 3:1 som anbefales, blandt andet for at hindre udviklingen af livsstilsygdomme. 

Marianne Kjær George, ejer af Livsperlen, tilbyder Coaching og kostvejledning

Bliv medlem af min Facebook gruppe "Livs sund"

Dit liv i balance!

Balance i kroppen skaber balance
 i sindet. Tag ansvar på din egen
sundhed og start med at få
kroppen i balance i dag

AVANCEREDE OG TESTBASEREDE KOSTTILSKUD

Kroppen har brug for forskellige næringsstoffer for at virke optimalt og en sund og varieret kost vil normalt dække disse behov. Det kan dog være svært altid at få nok variation og derved kan man nemt komme i underskud af de vigtige næringsstoffer og derved skabe ubalance i sin krop.

Jeg bruger selv og anbefaler derfor disse kvalitetsprodukter til at få skabt balance i kroppens funktioner.

Health protocol kit er for dig der gerne vil styrkes optimalt, både på fedtsyre, vitaminer, mineraler og fibre, skaber en fin synergi når alle 3 produkter tages samtidig.

Balanceolie starter kit hos Livsperlen
Balanceolie starter kit hos Livsperlen

FÅ SVAR PÅ DIN FEDTSYREPROFIL MED EN ENKELT BLODPRØVETEST

BalanceTest er en nem selvtest til analyse af fedtsyrerne i dit blod, hvilket afspejler fedtet i den mad, du spiser. BalanceTest er en tørblodspletprøve, som er videnskabeligt bevist at være lige så præcis som en venøs blodprøve, når fedtsyrer skal analyseres.

Undersøgelser af fedtsyrerprofilen i blodet har vist, at din fedtsyrerprofil er stærkt relateret til sundhedstilstanden.

KOSTTILSKUD FOR BALANCE

Bliv styrket med højkoncentrat af vitaminer og minaraler. Vores fødevarer idag indeholder ikke alt det de gjorde tidligere, derfor kan det være et godt suplement til sunde vitaminer.

VIVA FOR RO OG VELVÆRE
FOR SØVN OG STRESS

VIVA hjælper med at skabet øget ro, både for dig der gerne vil sove bedre, samt dig der gerne vil have mere ro generelt. Få mere energi og overskud. Ren natur produkt.

UNDERSTØTTER VÆGTKONTROL

Lav en lækker shake. Kan bruges både som måltidserstaning, eller til dig der er hurtig på farten eller dig der er småtspisende og gerne vil være dækket ind med vitamier og sundhed, som mætter.

GENOPBYGGENDE HUDPLEJE

Udglatter de fine linjer i huden og styrker hudens elastisitet. Skin serum for dig , der gerne vil gøre noget ekstra for din hud.

BESTSELLER TRIO-KOMBINATION FOR OPTIMAL BALANCE

Genopbyg kroppens
Omega balance

Ønsker du at styrke dine cellers sundhed og opretholde balance på dine livsvigtige, essentielle fedtsyrer

Styrk dit immunsystem

Et avanceret immun- og kosttilskud som støtter dit medfødte immunsystem gennem naturens egne ingredienser

Opnå en sund tarmflora

Fremmer sunde tarmfunktioner, reducerer følelsen af oppustethed og skaber balance i kroppens kolesterolniveauer

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.