Mavesmerter

Mavesmerter kan være utrolig smertefulde – helt krampeagtig for nogle. Det kan både være oppustethed, mavekneb, mavesyre, kramper, generel ubehag og kvalme. Det er både børn, unge og voksne, der er ramt af maveproblemer. Det er som regel hurtigt at forbedre med akupunktur, og mange slipper helt af med deres smerter.

Akupunktur mod mavesmerter

Akupunkturbehandlinger kan virke effektivt mod de fleste mavesmerter, både perioder med irritabel tyktarm og kroniske som Morbus Crohn. Akupunktur kan hjælpe mod smerterne, og mange slipper helt af med ubehaget. Hvis man også som barn har døjet med maven, kan det følge en resten af livet, hvis det ikke bliver rettet op. Så tøv ikke med at få behandling. Du får det hurtigt meget bedre. Lige sådan med børn og unge. 

Jeg hjælper også gerne dig af med mavesmerter. 

Mand med mavesmerter i blå skjorte og slips

Kan akupunktur hjælpe på mavesmerter?

Akupunktur er videnskabeligt bevist at have en effektiv effekt mod smerter. Og deriblandt også mavesmerter. Mavesmerter skyldes oftest en irritabel tyktarm, og her er akupunktur særdeles effektiv. Mavesmerterne vil oftest give sig til udtryk med oppustethed, maverumlen, diarré eller forstoppelse. Akupunktur virker lindrende ved at gå ind og rette på den ubalance man har i kroppen. Der kan være mange forskellige slags mavesmerter, og du kan læse mere om dem i linket herunder. 

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.