Acunova akupunktur

I Acunova akupunktur sker der, modsat almindelig akupunktur, en direkte påvirkning på nervebanerne. Det er særdeles effektiv ved smertebehandling, oftes med øjeblikkelig smertelindring. Det er desuden kendt for sin fantastiske evne til at hjælpe på diverse øjenlidelser.

Hvad sker der under Acunova Akupunktur?

I TKM (Traditionel Kinesisk Medicin) findes i alt 365 akupunkturpunkter på kroppen, som kan kombineres alt efter ubalance. Der anvendes dog kun max. 10 punkter til hver behandling, (samt bilatteralt) for ikke at overstimulere kroppen. Acunova akupunktur virker via nervebanerne, modsat traditionel akupunktur som virker via meridianbanerne. Det er derfor Acunova akupunktur ofte har øjeblikkelig smertelindring.

Før behandlingen udarbejdes en grundig diagnose og journal, som er unik for hver person. Nålene er 100% sterile, der er ultra tynde engangsnåle. Du vil føle en snurrende, “sovende” fornemmelse efter indstik. Mange bliver så dejlig afslappede, at de falder i søvn, når de efterfølgende skal ligge med nålene i 20-30 min.

Jeg benytter som regel en kombination af almindelig klassisk akupunktur, også kaldet TCM akupunktur, sammen med acunovaakupunkturen, da de går ind op understøtter hinanden, og derved kan give endnu bedre resultater for dig som har rug for behandling. 

Jeg er uddannet indenfor Acunova akupunktur

Jeg har taget samtlige ekstra kurser/uddannelser, der findes i Acunova akupunktur, simpelthen fordi den er helt fantastisk at have som ekstra mulighed og supplement – især til smerter, hvor patienter oplever stor lindring og ofte øjeblikkeligt!

Synstavle til acunova akupunktur

Acunova akupunktur til at afhjælpe øjenlidelser

Der findes over 10.000 forskellige øjenlidelser. Acunova akupunktur er på verdensplan blevet kendt for sin øjeblikkelige forbedring hos smerte- og øjenpatienter. Der stikkes ikke ved selve øjet,. Og det er derfor ganske ufarligt. 

Jeg bruger altid min synstavle før og efter akupunkturen så både du og jeg kan se hvor meget bedre dit syn er blevet, så på den måde bliver det meget håndgribeligt hvor god effekt du har af Acunova akupunktur behandlingerne.

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.