Sukkertrang

Har den søde tand taget kontrollen over dig?

Har du en sukker-sød tand eller kan du bare generelt godt lide søde sager, så lad os sammen tage en uforpligtende samtale om hvilke muligheder du har her hos os, med metoder som virkelig kan gøre forskellen hos dig. 

Sukkertrang og hypnoterapi

Har den søde tand taget kontrollen over dig? Jeg tilbyder dig en sukkerafvænning vha. hypnose og coaching, så du hurtigt og kan få hjælp til at få fjernet din trang til at spise sukker. Måske kender du også det med at spise på en følelse, fx. når du er alene, er ked af det, ikke føler dig tilstrækkelig, bliver vred eller andet. Uanset hvad der er din udfordring så ved du godt at det ikke er sundt for dig, det går ud over humøret, energien, overskuddet, livskvaliteten og ikke mindst vægten.

De fleste oplever også en følelse af skam og skyld. Jeg hjælper dig med at få overblik over hvad der gør at du spiser for meget sukker, giver dig redskaber både nu og her, men også fremadrettet til at hjælpe dig. Du vil føle dig lettere og gladere på alle måder!

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder til hvordan du får et sundere og slankere liv uden sukkerafhængighed.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

kage sukkertrang

Online hypnose mod sukkertrang

Jeg tilbyder også online hypnose gennem mit hypnoseunivers Egiila.

Hypnosen hjælper dig med at få styrket din motivation til at slippe dit sukkerforbrug. Under hypnosen arbejder du målrettet med din motivation for, at komme ud af dit sukkerforbrug. Dit sukkerindtag er ofte styret af dine følelser, og når du via hypnosefilen arbejder med din underbevidsthed, er du mere motiveret for at finde nye tiltag, som gør dig både sundere og gladere.

Jeg er uddannet Hypnoterapeut, og har gennem mine mange klient erfaringer lavet disse lydfiler, fordi jeg ved at det virker. Også selv om, du ikke kommer til en fysisk konsultation, du kan nemt lytte hjemme i sofaen, da din krop allerede godt kender det hypnotiske stadie, fx. når du dagdrømmer lidt.

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.