KOSTVEJLEDNING

FÅ ET SUNDERE OG GLADERE LIV med kostvejledning

Det behøver ikke at være indviklet - få personlig kostvejledning

Har du også prøvet utallige kure, uden held, måske snarere tværtimod… taget lidt ekstra på bagefter? Så er det nu tid til at starte et forløb med kostvejledning, der kan ændre din livsstil, til et varigt vægttab. Jeg hjælper dig med at få overblik, råd og vejledning.

Jeg tilbyder kostvejledning til dig, der ønsker en varig forandring tilpasset din hverdag. Vi er alle individuelle, derfor laver jeg også et kostforløb, som er tilrettet dine behov og ønsker. Jeg sørger altid for at du føler dig grundig klædt på, til at klare dig selv, også fremadrettet, når forløbet hos mig er afsluttet Således at du kan bevare dit vægttab og føle dig klar til en glad og sund hverdag, med energi og overskud. 

Tag springet med kostvejledning!

Som kostvejleder vil jeg beregne dine personlige tal, så du får oversigt over, hvad du kan spise for at tabe dig. Samt hvad der vil være bedst for dig at tabe pr. uge. 

Hvad får du ud af kostvejledning hos Livsperlen?

  • Et individuelt kostforløb tilrettet lige præcis dig og dine behov.
  • Svar på hvad du kan tillade dig, at spise ekstra, de dage du træner.
  • Svar på hvordan du fx. kan “spare op” til weekend, så du godt kan tillade dig at spise ekstra der. 

  • Du får mappe med vejledning, skemaer, oversigt over kalorier, sunde og mættende tilvalg mm.

  • Desuden får du også medlemsskab af min lukkede FB gruppe: Livs sund.  En gruppe kun for dig, der har valgt et kost/ vægttabs – forløb hos Livsperlen, med nyttige links, opsfrifter, sparring mm.

Føler du, at din krop ikke er i balance?

Så kan et sundhedstjek være en god ide, til at vise hvordan din krop egentlig har det  Du vil grundigt blive undersøgt for hvad din krops symptomer forsøger at fortælle dig, og jeg vejleder og støtter dig i at bringe din krop tilbage i balance.

Du kan se priseksempler i menufeltet på hvad det koster at være i et forløb hos Livsperlen.

Under kontakt siden herunder kan du benytte kontaktformularen til uforpligtende at kontakte mig, hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Jeg tilbyder også kosttilskud

Balanceolie starter kit hos Livsperlen

Både Omega 3 og Omega 6 er essentielle fedtsyrer, hvilket vil sige at vi ikke selv producerer dem i kroppen. Omega 3 får vi primært igennem fed fisk eks. Laks, hvorimod Omega 6 kommer planter og via stort set alt forarbejdet mad vi indtager, da det ofte har et stort indhold af planteolier. Dette gør desværre, at indtaget af Omega 6 er mange gange større end vores indtag af Omega 3. 

Dette skaber en ubalance mellem Omega 6 og Omega 3, som anbefales til at være 3:1, men ofte er meget større, hvilket skaber en kronisk inflammations tilstand i kroppen, dvs, at kroppen er i konstant betændelses tilstand, og hermed er fundamentet lagt for sygdomme og smerter. Kosttilskud kan hjælpe dig med at komme i balance.

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.