Hypnose - voksne

Voksne føler sig ofte presset, både på job men også hjemme. Som voksen er der mange ting, du skal forholde dig til og tage ansvar på. Måske er der også børn, hvilket også er et stort ansvar. Ansvar gør os stærkere. Men måske er du kommet dertil, hvor du begynder at føle, du ikke kan nå det hele eller leve op til alt det, du gerne vil og føler dig stresset eller på anden måde udfordret. Hypnoseterapi kan hjælpe dig med at tænke i nye baner i den retning, du gerne vil.

Hypnoterapi er hjælp til selvhjælp

Vi har gjort det nemt for dig, der ønsker forandring og at få mere ud af dit liv. Alle følelser er gode, hvis de er i overensstemmelse, med situationen. Vi kan fx både være vrede og have angst. Det er vigtigt at kunne reagere på fx en bil, der pludselig kommer susende. Der skal du blive skrækslagen og flygte, men hvis det for dig har taget overhånd, måske i form af ændret adfærdsmønster, ekstrem bekymring, angst anfald, hidsighed, irritation, frustration, stress, depression mm., kan du få hjælp via hypnoseterapi til at komme i balance med dig selv igen. Det kan også være, at du blot tænker, at du vil have meget mere ud af dit liv og gerne vil være den bedste kæreste, forældre, ven/veninde, familiemedlem mm. 

Der er altid en grund til, at det er opstået. Det kan være pga. af en tidligere dårlig oplevelse i barndommen, i skolen, relationen til dine forældre, søskende og partner. Måske har du haft en dårlig omgangskreds, fordi du ikke turde sige fra eller et uheldigt forhold til en partner, der ikke har behandlet dig med respekt og værdighed.

Her kan hypnoseterapi være nøglen, som du har ledt efter.

Hypnose/ hypnoterapi styrker dit selvværd

Måske lider du lige som mange andre af lavt selvværd. Negative tanker skaber negative følelser. Er du træt af, at du ikke føler, du får nok ud af livet. Måske pga. dårlig samvittighed og skyldfølelse. Afreagerer du på dine omgivelser? Føler dig træt og  uoplagt? Udskyder, undskylder og giver du andre skylden for din situation? Tag ansvar på dig og dit liv! 

Hvorfor har jeg lavt selvværd?

Måske føler du ikke, at du slår til eller helt lever det liv, du gerne vil; muligvis fordi andre engang har talt ned til dig og gjort dig selvkritisk og ked af det. Måske en lærer/forældre/søskende/ven direkte eller indirekte har fortalt dig, at du ikke duede til noget. Måske spiser, drikker eller ryger du for meget, fordi du føler dig frustreret, altså pga. en følelse du ikke helt kan tackle. Det handler om følelser, men det kan godt være svært at sætte direkte ord på hvorfor du har lavt selvværd. Du føler måske bare, at der er noget, der gør dig usikker og ked af det og savner noget tryghed og anerkendelse.

Her kan hypnoterapi være nøglen, du har ledt efter. 

glad kvinde med åbne arme

Selvudvikling med hypnose

Ved hjælp af hypnose kan du arbejde med en lang række problemstillinger og træne en mere positiv tankegang, finde større ro og mindske stress og angst samt utallige udfordringer. Du vil opleve at få øget selvindsigt og redskaber, som gør det lettere for dig. Det er en naturlig afslappet tilstand. Hver gang du dagdrømmer og går lidt “ind i dig selv”, laver du også selv hypnose helt naturligt.

Hver gang lige inden, du falder i søvn eller er på vej ud af søvnen, hvor du er behagelig afslappet, er en helt naturlig tilstand, som din krop godt kender. Du vil under hypnosen føle dig behagelig afslappet. Opnå mere glæde, overskud og energi i hverdagen.

Klar til forandring? Eller kæmper du lige nu med en ekstra undskyldning?

 

Oplever du øget stress og udfordringer?
Prøv hypnoterapi!

Forskning viser, at vi typisk kun bruger ca 10% af vores hjernekapacitet. Men vi kan lære at danne nye “veje” oppe i hjernen ved hjælp af hypnoterapi. Hvad kan det give dig at udvide din hjernekapacitet? Kan du måske få mere ud af dit liv?

Er du nysgerrig på selvindsigt og selvudvikling?

Du kan vinde – hvis du vil! Det bedste tidspunkt kommer ikke. Du er nødt til selv at træffe din beslutning. Det bedste tidspunkt er lige nu. Du kan gøre mere, opnå mere! Du ved, at du gerne vil mere. Du ved, at du ønsker mere. TILLYKKE, det er din lykke, din oplevelse og din følelse, der er vigtig.

Jeg tilbyder også online hypnose til at hjælpe din selvindsigt og selvudvikling, gennem mit lydunivers Egiila. Læs mere om det via linket herunder: 

 

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.