Hypnoterapi

Når der skal ryddes op i følelserne

Nysgerrig på hypnoterapi

Alle følelser er gode, hvis de er i overensstemmelse, med  situationen. Vi skal have fx både vrede og angst. Det er vigtigt at kunne reagerer på fx en bil der pludselig kommer susende. Der skal du blive skrækslagen og flygte, men hvis det for dig har taget overhånd, måske i form af ændret adfærdsmønster, ekstrem bekymring, angst anfald, hidsighed, irritation, frustration, stress, depression mm, kan du  få hjælp via hypnose terapi, til at komme i balance med dig selv igen.

Der er altid en grund til at det er opstået. Det kan være pga. af en tidligere dårlig oplevelse i barndom, skolen, relationen til dine forældre, søskende og partner. Måske har du haft en dårlig omgangs kreds, fordi du ikke turde sige fra, eller et uheldigt forhold til en partner, der ikke har behandlet dig med respekt og værdighed..

Måske lider du lige som mange andre jeg ser i klinikken af lavt selvværd. Føler ikke du slår til, eller helt lever det liv du gerne vil; muligvis fordi andre engang har talt ned til dig og gjort dig selvkritisk og ked af det. Måske en lærer/ forældre/ søskende/ven direkte eller indirekte har fortalt dig, at du ikke duede til noget.

Måske spiser, drikker eller ryger du for meget, fordi du føler dig frustreret, altså pga. en følelse du ikke helt kan tackle.

Det handler om følelser, men det kan godt være svært at sætte direkte ord på. Du føler måske bare der er noget, der gør dig usikker og ked af det og savner noget tryghed og anerkendelse.

Her kan hypnoterapi være nøglen du har ledt efter.

hvad er hypnoterapi?

Hypnose er en helt naturlig daglig dags tilstand. Hver gang du dagdrømmer, eller forsvinder lidt ind i digselv. Din krop keder det godt.

 

KAN SMÅ BØRN HYPNOTISERES ?

Svaret er : JA, sagtens.Faktisk har mindre børn  endnu lettere ved at gå i hypnose, da de i forvejen har et meget kreativt sind, og nemt ved at forestille sig ting. Jeg har rigtig god succes med hypnose til børn, og da vi jo kan snakke sammen under selve hypnosen og de også bagefter kan huske hvad vi talte om, fortæller de glad og stolt dig som forædre bagefter, hvad de har oplevet under hypnosen. Børn er så skønne og umiddelbare, og lever i forvejen lidt i en ” eventyr verden”, hvor de tror på feèr, engle, nisser mm. så jeg tilrettelægger hypnosen ud fra barnets alder, på en spændende måde. De føler faktisk at de kommer lidt på en lille ” rejse” og glæder sig til næste gang.  Jeg elsker børn og har selv 3.i, som nu er ved at være store.  2 piger og 1 dreng. så selv om de nu er ældre, er de min inspirations kilde til også, at arbejde med børn.

Hvordan virker det?

Du vil føle dig behagelig afslappet, vil kan tale sammen under hypnosen, og du kan også sagtens huske det hele bagefter. Du er ikke i trance, men  afslappet og i kontakt med din underbevisthed.

 

HYPNOSE TIL BØRN OG UNGE

Alt for mange børn og unge går rundt og oplever enten ubehag, angst, lavt selvværd, mavesmerter, uro, søvnproblemer, sengevædning eller andet som giver dem en stresset og problemfyldt hverdag. Desværre bliver også mange moppet, hvilket er meget traumatisk for et lille barn. Mange unge udvikler depression, fordi deres stress situation ikke blev bearbejdet på et tidligere stadie. Det er rigtig synd og kan give alvorlige sår på sjælen. Jeg hjælper gerne med at få dit barn i balance, så alt i hverdagen bliver nemmere og  mere glad og positivt.  Det er vigtigt, at du som forælder deltager i den  indledende snak. Jeg tager mig altid rigtig god tid, så barnet føler tryghed og tillid. 

Når alt andet slår fejl

Hvorfor hjælper Hypnoterapi, når alt andet ikke gør?
Det er nemt at svare på: fordi
Hypnoterapi fjerner årsagen til din ubalance. 

Jeg arbejder ud fra 5 PATH hypnoterapi, der er en meget anerkendt behandlingsform, ganske enkelt pga. de fantastiske resultater.
Så er det nu du gerne vil have varig forandring er Hypnoterapi et rigtig godt valg. 

Jeg oplever ganske ofte, at mine klienter har været til flere forskellige psykologer, psykiatere osv. gennem årene, men uden at føle de er blevet rigtig hjulpet. De har følelsen af, aldrig rigtig at nå helt ind til kernen.

I traditionel terapi arbejdes der nemlig med din bevidsthed. Her er hypnose og hypnoterapi anderledes, da der også arbejdes med underbevistheden. Jeg fjerner årsagen til din ubalance, hvilket giver varig forbedring.

Jeg ser gang på gang, at hypnoterapi virker så effektivt, at mine klienter er meget forbavset. En ubalance som de måske troede aldrig rigtig kunne rettes op, bliver ændret i løbet af forbavsende kort tid.

Hypnoterapi er en hypnose form, der også inkluderer terapi. Derfor er hypnoterapi meget mere effektivt end blot hypnose, da der bliver taget hånd om hvorfor du har din udfordring. Jeg kan forklare det med en metafor” et sygt træ”: Man kan sige at hypnoterapi tager hele roden, kronen og hver lille blad med, hvorimod at hypnose mere blot vander træet. Træet vil få det kortvarigt bedre, men det vil ikke fjerne årsagen. Du vil også få mange redskaber undervejs i et forløb, som du kan bruge resten af livet, til at holde dig i balance. Hypnoterapi er derfor en meget effektivt og brugbart hypnose form, så hjælper dig både nu og her, men også fremadrettet. Så du kan leve det liv du virkelig er skabt til, og være en fri og let udgave af digselv!

RING OG BESTIL TID PÅ TLF: 22 89 80 12 

Børn- Unge og hypnose.

.Jeg tilbyder også hypnose til børn og unge.

Alt for mange børn og unge går rundt og oplever enten ubehag, angst, lavt selvværd, mavesmerter, uro, søvnproblemer, tristhed, manglende energi eller andet som giver dem en stresset og problemfyldt hverdag. Desværre bliver også mange moppet, hvilket er meget traumatisk for et lille barn.

Mange unge udvikler depression, fordi deres stress situation ikke blev bearbejdet på et tidligere stadie. Det er rigtig synd og kan give alvorlige sår på sjælen. Jeg hjælper gerne med at få dit barn i balance, så alt i hverdagen bliver nemmere og  mere glad og positivt.  Det er vigtigt, at du som forælder deltager i den  indledende snak. Jeg tager mig altid rigtig god tid, så barnet føler tryghed og tillid. 

 Jeg hjælper gerne med at få dit barn i balance,  så alt i hverdagen bliver nemmere og  mere glad og positivt.

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.