HYPNOTERAPI

NÅR DER SKAL RYDDES OP I FØLELSERNE

Nysgerrig på hypnoterapi?

Alle følelser er gode, hvis de er i overensstemmelse med  situationen. Vi kan fx være både vrede og have angst. Det er vigtigt at kunne reagere på fx en bil, der pludselig kommer susende. Der skal du blive skrækslagen og flygte. Men hvis det for dig har taget overhånd, måske i form af ændret adfærdsmønster, ekstrem bekymring, angst anfald, hidsighed, irritation, frustration, stress, depression mm., kan du få hjælp via hypnoterapi til at komme i balance med dig selv igen.

Hvorfor får jeg negative følelser?

Der er altid en grund til, at det er opstået. Det kan være pga. af en tidligere dårlig oplevelse i barndommen, i skolen, relationen til dine forældre, søskende og partner. Måske har du haft en dårlig omgangskreds, fordi du ikke turde sige fra eller et uheldigt forhold til en partner, der ikke har behandlet dig med respekt og værdighed. Måske lider du lige som mange andre, som jeg ser i klinikken, af lavt selvværd. Eller måske føler du ikke, at du slår til eller ikke lever helt det liv, du gerne vil; muligvis fordi andre engang har talt ned til dig og gjort dig selvkritisk og ked af det. Måske en lærer/forældre/søskende/ven direkte eller indirekte har fortalt dig, at du ikke duede til noget. Måske spiser, drikker eller ryger du for meget, fordi du føler dig frustreret, altså pga. en følelse, du ikke helt kan tackle.

Det handler om følelser, men det kan godt være svært at sætte direkte ord på. Du føler måske bare, at der er noget, der gør dig usikker og ked af det og savner noget tryghed og anerkendelse.

Her kan hypnoseterapi være nøglen, som du har ledt efter.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnose er en helt naturlig dagligdags tilstand. Hver gang du dagdrømmer eller forsvinder lidt ind i dig selv. Din krop kender det godt.

Hypnoterapi er en hypnose form, der også inkluderer terapi. Derfor er hypnoterapi meget mere effektivt end blot hypnose, da der bliver taget hånd om, hvorfor du har din udfordring. Jeg kan forklare det med en metafor “et sygt træ”: Man kan sige, at hypnoterapi tager hele roden, kronen og hver lille blad med, hvorimod at hypnose mere blot vander træet. Træet vil få det kortvarigt bedre, men det vil ikke fjerne årsagen. Du vil også få mange redskaber undervejs i et forløb, som du kan bruge resten af livet til at holde dig i balance. Hypnoterapi er derfor en meget effektiv og brugbar hypnose form, som hjælper dig både nu og her men også fremadrettet. Så du kan leve det liv, du virkelig er skabt til og være en fri og let udgave af dig selv!

Hvordan virker hypnoterapi?

Du vil føle dig behagelig afslappet, vil kan tale sammen under hypnosen, og du kan også sagtens huske det hele bagefter. Du er ikke i trance, men afslappet og i kontakt med din underbevisthed.

HYPNOSE TIL BØRN OG UNGE

Alt for mange børn og unge går rundt og oplever enten ubehag, angst, lavt selvværd, mavesmerter, uro, søvnproblemer, sengevædning eller andet, som giver dem en stresset og problemfyldt hverdag. Desværre bliver mange også mobbet, hvilket er meget traumatisk for et lille barn. Mange unge udvikler depression, fordi deres stresssituation ikke blev bearbejdet på et tidligere stadie. Det er rigtig synd og kan give alvorlige sår på sjælen. Jeg hjælper gerne med at få dit barn i balance, så alt i hverdagen bliver nemmere og rarere og positivt. Det er vigtigt, at du som forælder deltager i den  indledende snak. Jeg tager mig altid rigtig god tid, så barnet føler tryghed og tillid. 

Når alt andet slår fejl - prøv hypnoterapi

Hvorfor hjælper hypnoterapi, når alt andet ikke gør?
Det er nemt at svare på: fordi hypnoterapi fjerner årsagen til din ubalance. 
Jeg arbejder ud fra 5 PATH hypnoterapi, der er en meget anerkendt behandlingsform ganske enkelt pga. de fantastiske resultater.Så er det nu, du gerne vil have varig forandring, er hypnoterapi et rigtig godt valg. 

Jeg oplever ganske ofte, at mine klienter har været til flere forskellige psykologer, psykiatere osv. gennem årene, men uden at føle, at de er blevet hjulpet ordentligt. De har følelsen af aldrig rigtig at nå helt ind til kernen.

I traditionel terapi arbejdes der nemlig med din bevidsthed. Her er hypnose og hypnoterapi anderledes, da der også arbejdes med underbevistheden. Jeg fjerner årsagen til din ubalance, hvilket giver varig forbedring.

Jeg ser gang på gang, at hypnoterapi virker så effektivt, at mine klienter er meget forbavsede. En ubalance, som de måske aldrig troede rigtig kunne rettes op, bliver ændret i løbet af forbavsende kort tid.

Kan små børn hypnotiseres?

Svaret er : JA, sagtens. Faktisk har mindre børn endnu lettere ved at gå i hypnose, da de i forvejen har et meget kreativt sind og nemt ved at forestille sig ting. Jeg har rigtig god succes med hypnoterapi til børn, og da vi jo kan snakke sammen under selve hypnosen. De kan også bagefter huske, hvad vi talte om, hvor de glædeligt og stolt fortæller til dig som forældre , hvad de har oplevet under hypnosen. Børn er så skønne og umiddelbare og lever i forvejen lidt i en “eventyr verden”, hvor de tror på feèr, engle, nisser mm. Derfor tilrettelægger jeg hypnosen ud fra barnets alder på en spændende måde. De føler faktisk, at de kommer lidt på en lille “rejse” og glæder sig til næste gang.  Jeg elsker børn og har selv 3, som nu er ved at være store. 2 piger og 1 dreng. Så selv om de nu er ældre, er de min inspirationskilde til også, at arbejde med børn.

Hypnoterapi til børn og unge

Jeg tilbyder også hypnoterapi til børn og unge. Alt for mange børn og unge går rundt og oplever enten ubehag, angst, lavt selvværd, mavesmerter, uro, søvnproblemer, tristhed, manglende energi eller andet, som giver dem en stresset og problemfyldt hverdag. Desværre bliver også mange mobbet, hvilket er meget traumatisk for et lille barn.

Mange unge udvikler depression, fordi deres stresssituation ikke blev bearbejdet på et tidligere stadie. Det er rigtig synd og kan give alvorlige sår på sjælen. Jeg hjælper gerne med at få dit barn i balance, så alt i hverdagen bliver nemmere og mere glad og positivt.  Det er vigtigt, at du som forælder deltager i den indledende snak. Jeg tager mig altid rigtig god tid, så barnet føler tryghed og tillid.

Jeg hjælper gerne med at få dit barn i balance,  så alt i hverdagen bliver nemmere og mere glad og positivt. 

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.