OCd tvangstanker

Få hjælp til at takle din OCD, så den ikke længere styrer dig og dit liv. Jeg har hjulpet mange ud af deres OCD handlinger, og har således stor erfaring. Jeg tager altid hensyn til dine individuelle behov og ønsker, og hjælper dig derhen hvor du gerne vil. Har du lyst til at komme af med dine OCD mønstre og få mere ro, glæde og overskud?

Hyppige årsager til OCD tvangstanker

Typisk prøver en person med OCD og andre tvangstanker at ignorere tankerne og er klar over, at tankerne er personens egne. Handlingerne udføres for at dulme ubehag eller angst. Personen ved, at tankerne eller handlingerne er overdrevne eller urimelige.

Tvangstanker og -handlinger er ubehagelige og tidskrævende. De kan forstyrre daglige rutiner, arbejdsliv eller de normale sociale aktiviteter og forholdet til andre mennesker. Det er samtidig normalt, at personer med tvangslidelser har fobier. De undgår situationer som udløser tvangstankerne eller tvangshandlinger. Det typiske for den, der lider af tvangslidelsen er, at angsten bliver mindre, når tvangshandlingen er blevet udført.

Fobiske angstlidelser er en gruppe lidelser, hvor angst hovedsagelig opstår i bestemte situationer, som normalt ikke indebærer en reel fare. Derfor undgår personen typisk disse situationer eller gennemlever dem med frygt.

Bekymringerne kan være knyttet til enkelte symptomer som hjertebanken eller følelsen af at skulle besvime. De er ofte forbundet med frygt for at dø, miste kontrol eller blive sindssyg. Tanken om at gå ind i en fobisk situation fremkalder normalt forventning af angst. Hvis man undgår situationen, bliver angsten mindre.

depression og tvangs-lidelser

Depression forekommer hyppigt sammen med tvangssymptomer og tvangslidelser. Depression kan også afhjælpes med hypnoterapi. 
Den er præget af:

  • Nedtrykthed
  • Bekymring
  • Indre uro
  • Træthed
  • Tab af energi
glad mand ved vandet

Hypnoterapi og OCD

Hypnoterapi er en hypnose form, der også inkluderer terapi. Derfor er hypnoterapi meget mere effektivt end blot hypnose, da der bliver taget hånd om, hvorfor du har din udfordring. Det er derfor meget effektivt til behandling af OCD og tvangstanker. Har du lyst til at komme af med dine OCD mønstre og få mere ro, glæde og overskud?

Ring for en kort uforpligtende snak på tlf. 22 89 80 12 eller udfyld kontaktformularen herunder. Jeg glæder mig til at hjælpe dig! 

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.