Bekymringer

Med hypnose terapi, også kaldet hypnoterapi, kan du via direkte kontakt til din underbevidsthed, genskabe ro, glæde og balance. Du vil føle dig dejlig afslappet, mens jeg guider dig. Du vil få mange redskaber, som du kan bruge også når du ikke er i det hypnotiske stadie. Hypnose er et meget anerkendt redskab til at slippe bekymringer og uro. Således viser forskning også, via studier, at hypnose virker på et dybere plan.

Hvorfor bekymrer jeg mig så meget?

Tankemylder og bekymringer kan være helt normalt, når der sker meget i din hverdag eller dit liv. Tankemylder kan komme og gå, men bliver det meget omfattende eller vedvarende, og har du aldrig ro i hovedet, så vil det påvirke hele dit liv i en negativ retning. Det vil nedsætte dit mentale overskud, dit overblik og tære på din livsglæde og din generelle livskvalitet og derfor også påvirke dine nærmeste og alle andre relationer.

Ved tankemylder og bekymringer er det hjernen, der er på overarbejde. Måske grubler du, bekymrer dig, overvejer, vender og drejer, reflekterer, fortryder eller frygter osv. så du aldrig har ro i hovedet. Tankemylder er en stresstilstand, som kan blive så omfattende, at du ikke kan koncentrere dig om ret meget, hukommelsen svigter og du får måske søvnproblemer? Du bliver mere og mere nedslidt og udkørt.

Kontakt mig, og lad mig gøre hvordan jeg bedst hjælper dig fri for bekymringer! 

Hypnose kan lære dig at styre dine tanker og følelser

mand med bekymringer ved vand og bjerge

Lad hypnosen hjælpe dig, og få kontrollen tilbage!

Da vores tanker også smitter af og påvirker kroppen, kan det være du også oplever uro, anspændthed, smerter og overfladisk vejrtrækning eller andet.

Vores mindset kan være vores bedste ven eller værste fjende
Jeg hjælper dig via hypnose terapi, til at du bliver din egen bedste ven. Og du lærer at styrer dine tanker og følelser.

Vi har som mennesker en meget højt udviklet hjerne. Hjernen er et organ, i lighed med de andre indre organer i kroppen, og alle organer kan blive overbelastede.

Hypnose er nøglen til din underbevidsthed, og har uanet kapacitet, derfor kan du lære dig selv nye ting, som at komme i balance og slippe bekymringer. 

Du kan ændre dine mønstre og begrænse dine bekymringer

Videnskaben mener, at vi tænker omkring 60 til 90.000 tanker om dagen. Vi er som mennesker gode til at løse komplekse opgaver, og vi kan lære og tilegne os viden hele livet igennem.

Men tanker og reflektioner om fortiden, nutiden eller fremtiden, kan blive til bekymringer, selvkritik eller frygt, hvilket kan føre til lavt selvværd, stress, depression og meget andet som forringer din livskvalitet.

Derfor er det vigtigt, at du ved, at du kan ændre på negative eller uhensigtsmæssige tankemønstre. Du er ikke dine tanker, men dine tanker kan præge og styre hele dit liv.  

Marianne Kjær George, ejer af Livsperlen, tilbyder Coaching og kostvejledning

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.