Hovedpine og migræne

Migræne, hovedpine, spændingshovedpine, Hortons hovepine, menstruations hovedpine osv. Der findes mange betegnelser for hovedpine, men fælles for dem alle er, at det skyldes en ubalance i kroppen og ikke noget, man bare skal affinde sig med. Heller ikke selv om man har fået beskeden “Det må du lære at leve med!”, samt har været til utallige undersøgelser uden resultet.

Akupunktur er effektivt til at fjerne og lindre hovedpine og migræne

Akupunktur er meget effektiv til at fjerne og lindre smerterne. Jeg har hjulpet mange af med deres årelange hovedpine og dermed hjulpet til fornyet livskvalitet. Første gang stiller jeg en diagnose ud fra Kinesisk Medicin og laver en behandling, der er unik for hver enkel person, da vi alle er forskellige og har utallige forskellige kombinationsmuligheder i vores ubalance mønstre.

Inden for Kinesisk Medicin stilles diagnosen ud fra, hvor på hovedet den sidder, da dette er et klart tegn for, hvilken ubalance du har. Sidder den i Panden? Ned i øjnene? Er den ensidet? I toppen af hovedet? Bag i nakken? Eller eventuelt, flere tegn samtidig?

Hvordan er smerten: tung, skærende, borende, jagende? Dette er blot et lille udpluk, da der stilles en meget grundig diagnose ud fra alle de tegn, som din krop har.

Jeg hjælper også gerne dig.

Hvorfor får man hovedpine og migræne?

Man får typisk hovedpine og migræne pga. en ubalance i kroppen. Den ubalance kan akupunktur være med til at finde og forbedre. Det er dog vigtigt at vide hvilken form for hovedpine du lider af, for at kunne forbedre det. Jeg skal nok finde frem til hvilken for du har. Mange er tvivl om det er spændingshovedpine eller migræne man døjer med – eller om det måske er begge dele. Spændingshovedpine sidder typisk i hele hovedet og er oftest dobbeltsidet. Hvorimod migræne typisk er ensidigt og også giver andre symptomer som lysfølsomhed, lydfølsomhed og kvalme. Kommer den når du er presset eller stresset?  Er du i tvivl om du har hovedpine eller migræne, så kan du via linket herunder læse mere omkring forskellen mellem de to, samt andre typer af hovedpiner. 

Jeg laver altid en individuel vurdering og journal, og finder derved frem til hvilken hovedpine type du har og hvordan den kan lindres og afhjælpes med akupunktur. Læs mere om de forskellige typer af hovedpine på hovedpineforeningens hjemmeside via knappen herunder:

OCD og tvangstanker behandling med hypnoterapi

Akupunktur mod trigeminusneuralgi

Lider du af trigeminusneuralgi, er du ekstra hårdt ramt. Jeg hjælper også dig, der er plaget af voldsomme smerter. Jeg har oplevet klienter med så voldsomme smerter eller på stærkt medicin, som ikke selv kan køre bil og må fragtes første gang for at komme til behandling. Heldigvis er der for de fleste hurtig lindring at hente. 

Lider du af hovedpine, migræne eller trigeminusneuralgi?

Hvis du er så uheldig at lide af hovedpine, voldsom migræne eller f.eks af trigeminusneuralgi, kan akupunktur være en rigtig god løsning for dig. Nogle gange kombinerer jeg også med et hypnose forløb, så du får indsigt og finder frem til, hvorfor du har det således. Plus du får redskaber, som du kan bruge resten af livet. Du vil føle dig som en lettere og mere fri og rolig udgave af dig selv. Men som sagt det er et ekstra tilbud til dig, som har lyst til også at få denne del med. Vi kan også nå rigtig langt med akupunkturens redskaber mod hovedpine af alle typer.

Har du, eller kender du en, der lider af migræne så kontakt mig gerne. Jeg har hjulpet rigtig mange med deres hovedpine/migræne.

Det siger andre om Livsperlen

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Telefon: + 45 22 89 80 12

Email: livsperlen@yahoo.dk​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.