HOVEDPINE/ MIGRÆNE:

Migræne, Hovedpine, Spændings hovedpine, Hortons Hovepine, Menstruations Hovedpine mm. Der findes mange betegnelser for hovedpine, men fælles for dem alle er, at det skyldes en ubalance i kroppen og ikke noget man bare skal affinde sig med. Heller ikke selv om man har fået beskeden ” det må du lære at leve med”! og har været til utallige undersøgelser, uden resultet.

Lider du af trigeminusneuralgi  er du ekstra hårdt ramt. jeg hjælper også dig der er plaget af voldsomme smerter. Har oplevet klienter med så voldsomme smerter, eller på stærkt medicin som ikke selv kan køre bil og må fragtes første gang for at komme til behandling. heldigvis er der for de fleste hurtig lindring at hente. Hvis du er så uheldig at lide af voldsom migræne, eller f.eks trigeminusneuralgi,kan akupunktur være en rigtig god løsning for dig. Nogle gange kombinere jeg også med et hypnose forløb, for at du får indsigt og finder frem til hvorfor du har det således. Samt får redskaber du kan bruge resten af livet. Du vil føle dig som en lettere og mere fri og rolig udgave af digselv. men som sagt det er som et ekstra tilbud til dig, som har lyst til også at få denne del med. Vi kan også nå rigtig langt med akupunkturens redskaber mod hovedpine, af alle typer.

Akupunktur er meget effektivt til at fjerne og lindre smerterne. Jeg har hjulpet mange af med deres årelange hovedpine. og dermed hjulpet til fornyet livs kvalitet.

Inden for Kinesisk Medicin, stilles diagnosen ud fra hvor på hovdet den sidder, da dette er et klart tegn for, hvilken ubalance du har. Sidder den i Panden? ned i øjnene? er den ensidet ? I toppen af hovedet? bag i nakken ? eller event. flere tegn samtiddig ?

Hvordan er smerten: Tung, Skærende; borende, jagende ? Dette er blot et lille udpluk, da der stilles en meget grundig diagnose ud fra alle de tegn din krop har.

Første gang stiller jeg en diagnose ud fra Kinesisk Medicin, og laver en behandling der er unik for hver person, da vi alle er forskellige og har utallige forskellige kombinationsmuligheder i vores ubalance mønstre.

Jeg hjælper også gerne dig 🙂 

Bemærk: jeg har klinik både i Horsens og Østbirk, alt efter hvad der passer dig bedst.

RING OG BESTIL TID PÅ: 22 89 80 12

hovedpine

Mange tror at de skal lære at leve med deres hovedpine. Men det behøver du ikke, du har rigtig gode chancer for at komme helt ud af et liv med tilbagevendende  hovedpine. Jeg oplever ofte at mine klienter er meget overrasket over hvor meget bedre livskvalitet de får. 

Ring på tlf. 22898012 til en uforpligtende snak. Mange hilsner Marianne.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.