Fertilitet Mand – Kommer snart!

Ønskeliste Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Om kursus

Fertilitet – Mand

 

Har du ligesom flere mænd behov for at komme i fertilitetsbehandling? Her får du konkrete redskaber, som vil hjælpe dig til at forbedre din fertilitet. Jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker i fertilitetsbehandling, så de kan få opfyldt deres ønske om at få børn.

Kurset er opbygget således, at du gennem 9 moduler vil få en masse ny viden, som du kan bruge til at styrke din fertilitet. Jeg vil guide dig igennem videomateriale, hvor jeg har gjort det let overskueligt for dig. På den måde vil du kunne sidde hjemme og følge kurset det i ro og mag, præcis når det passer dig. Kurset vil blive afrundet med en test, hvor du får mulighed for at afprøve din nye viden.

De 9 moduler, som vil blive gennemgået, omhandler bl.a. 1) Kost og kost som kan styrke din fertilitet. 2) Kosttilskud, som kan optimere din krop og dæmpe inflammation. 3) Mandekroppen. 4) Akupressur, og hvordan man selv kan booste sin krop. 5) Motion, motion generelt, bevægelse og de gode vaner. 6) Søvn, gode tips til søvn samt 7) Mental sundhed og din underbevidsthed, samt spørgsmålet om hvorvidt du er mentalt klar til fertilitet. – Glad i sind – glad i krop.

Ekstra til dig som har valgt denne pakke

 

I denne pakke er inkluderet to individuelle samtaler, individuel vejledning til produkter samt gennemgang af to blodprøvetests. Husk du skal kontakte mig på nr.: 22 89 80 12 eller via mail: livsperlen@yahoo.dk. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig eller booke en tid.

 

Vis mere

Indhold

Velkommen

1. Modul – Kost

2. Modul – Kosttilskud

3. Modul – Mandekroppen

4. Modul – Akupressur

5. Modul – Motion

6. Modul – Søvn

7. Modul – Mental Sundhed

Test

Evaluering

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu
Ingen anmeldelser endnu

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.