4.50
(2 anmeldelser)

Fertilitet Mand – Kommer snart!

Ønskeliste Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Om kursus

Fertilitet – Mand

Har du ligesom flere mænd behov for at komme i fertilitetsbehandling? Her får du konkrete redskaber, som vil hjælpe dig til at forbedre din fertilitet. Jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker i fertilitetsbehandling, så de kan få opfyldt deres ønske om at få børn.

Kurset er opbygget således, at du gennem 9 moduler vil få en masse ny viden, som du kan bruge til at styrke din fertilitet. Jeg vil guide dig igennem videomateriale, hvor jeg har gjort det let overskueligt for dig. På den måde vil du kunne sidde hjemme og følge kurset det i ro og mag, præcis når det passer dig. Kurset vil blive afrundet med en test, hvor du får mulighed for at afprøve din nye viden.

De 9 moduler, som vil blive gennemgået, omhandler bl.a. 1) Kost og kost som kan styrke din fertilitet. 2) Kosttilskud, som kan optimere din krop og dæmpe inflammation. 3) Mandekroppen. 4) Akupressur, og hvordan man selv kan booste sin krop. 5) Motion, motion generelt, bevægelse og de gode vaner. 6) Søvn, gode tips til søvn samt 7) Mental sundhed og din underbevidsthed, samt spørgsmålet om hvorvidt du er mentalt klar til fertilitet. – Glad i sind – glad i krop.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig eller booke en tid på nr.: 22 89 80 12 via mail: livsperlen@yahoo.dk

Vis mere

Indhold

Velkommen
You will fail!

  • Intro
    00:00

1. Modul – Kost
Prepare!

2. Modul – Kosttilskud
Fail!

3. Modul – Mandekroppen

4. Modul – Akupressur

5. Modul – Motion

6. Modul – Søvn

7. Modul – Mental sundhed

Test dig selv

Evaluering

Anmeldelser

4.5
i alt 2 anmeldelser
5
1 anmeldelse
4
1 anmeldelse
3
0 anmeldelse
2
0 anmeldelse
1
0 anmeldelse
E
4 uger siden
Super kursus!
SD
3 måneder siden
WAAAAAAAUUUwwwwww!!!!!!???mmmmmmmmmmmmmmmmm
dfg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.