Fertilitetsbehandling Kvinder – Kommer snart!

Ønskeliste Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Om kursus

Fertilitetsbehandling til kvinder

Har du brug for at komme i fertilitetsbehandling? Her får du hjælp til at forbedre din fertilitet. Jeg har stor erfaring med at hjælpe kvinder, så de kan få opfyldt deres ønske om at blive gravid.

Kurset er opbygget således, at du gennem 11. moduler vil du få en masse ny og konkret viden, som du kan bruge til at styrke din fertilitet. De 11 moduler, som vil blive gennemgået, omhandler bl.a. 1) Kost og kost som kan styrke din fertilitet. 2) Kosttilskud, som kan optimere din krop og dæmpe inflammation. 3) Frugtbarhed, de vigtige ting at have fokus på. 4) Kvindekroppen, cyklus og de fire faser. 5) Akupressur, og hvordan man selv kan booste sin krop. 6) Motion, motion generelt, bevægelse og de gode vaner. 7) Søvn, gode tips til søvn 8) Mental sundhed, din underbevidsthed og spørgsmålet om hvorvidt, du er mentalt klar til fertilitet – glad i sind – glad i krop samt 9) Sex og samliv, og tabu omkring barnløshed.

Du vil derudover modtage en mappe, som indeholder materiale om kost, motion og søvn samt skemaer, så du bl.a. kan tracke din ægløsning og holde øje med hvilke tidspunkter i din cyklus, du bør være særligt opmærksom på, når du ønsker at blive gravid. Tilsammen vil dette gøre, at din chance for at blive gravid vil blive bestyrket. Jeg vil guide dig igennem videomateriale, hvor jeg har gjort det let overskueligt for dig.

Ekstra til dig som har valgt denne pakke

I denne pakke er inkluderet: Basis pakken med online kurser til en værdi af 750 kr.

To individuelle samtaler a 30 min. pr. samtale til en værdi af 1358 kr.

Samlet er værdien 2108 kr. Du sparer derved 258 kr. at vælge denne pakke. Husk du skal kontakte mig på nr. 22 89 80 12 eller på mail livsperlen@yahoo.dk. 

Dette er et kursus, som er henvendt til dig som kvinde. Da barnløshed ofte er en fælles problematik hos mænd og kvinder, er mit råd, at din partner deltager i “Fertilitet Mand”, som også er at finde her på siden, så I sammen kan gøre Jeres, for at jeres projekt om at blive gravid kan lykkes. Her vil jeg give en gennemgang med ting, som mænd konkret kan gøre for at styrke fertiliteten.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig eller booke en tid.

 

Vis mere

Indhold

Velkommen

  • Velkommen
    00:00

1. Modul – Kost

2. Modul – Kosttilskud

3. Modul – Frugtbarhed

4. Modul – Kvindekroppen

5. Modul – Akupressur

6. Modul – Motion

7. Modul – Søvn

8. Modul – Mental sundhed

9. Modul – Sex og samliv

Test din viden

Evaluering og feedback

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu
Ingen anmeldelser endnu

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.